SPC Adriatics 2012

SharePoint 2013 i Project 2013 su pred nama: Saznajte što je novo u sljedećoj verziji Microsoft SharePoint Servera i Microsoft Project i Project Servera od najeminentnijih svjetskih stručnjaka iz ove oblasti.

Microsoft SharePoint Server je nesporni tržišni lider, i de facto standard na području suradnje, upravljanja sadržajem i dokumentima. SharePoint je platforma koja povezuje ljude, organizacije, informacije i ideje. O rasprostranjenosti i popularnosti SharePoint porodice proizvoda, govore i brojevi: 80% Fortune 500 kompanija koristi SharePoint, a ukupno je prodano 125 milijuna licenci. Kada bi bio neovisna kompanija, SharePoint bi i dalje bio među 50 najvećih u svijetu.

Druga dva člana iste obitelji Microsoftovih proizvoda, Microsoft Project i Microsoft Project Server, ne treba posebno predstavljati: postali su sinonim za alate upravljanje projektima. Prva asocijacija za alat za vođenje projekata kod najvećeg broja profesionalaca je upravo Microsoft Project.

SharePoint 2013

SharePoint and Project Conference Adriatics je prva i jedina konferencija u ovom dijelu Europe namijenjena onima koji se profesionalno bave SharePoint Serverom i Microsoft Projectom. Ukupno osamnaest predavanja će biti podijeljeno u tri paralelna tracka: poslovni, razvojni i IT Pro.

Poslovni track će obuhvatiti predavanja iz područja planiranja i upravljanja SharePoint podacima i općenito poslovnim aspektima razvoja i korištenja SharePoint rješenja, kao i vrhunska predavanja iz područja Microsoft Projecta, Microsoft Project Servera i poslovne inteligencije (BI). IT Pro track namijenjen je administratorima i infrastrukturnim arhitektima, a razvojni track će ponuditi predavanja iz područja razvoja vlastitih rješenja, sa posebnim fokusom na novine koje u ovoj oblasti donosi SharePoint 2013.

Svjetski poznati predavači, poput Michaela Noela, Joela Olesona, Agnes Molnar, Wictora Wiléna, Zlatana Džinića, te međunarodno priznati eksperti i Microsoft MVPevi iz regije Toni Frankola, Adis Jugo, Nenad Trajkovski, Darko Milevski i drugi, upoznat će vas sa najnovijim tehnologijama vezanim uz SharePoint Server, Microsoft Project, te Microsoft Project Server.

Nakon (a i tokom) konferencije će naravno biti organiziran SharePint – nezaobilazni, kultni element svih SharePoint konferencija i sastanaka, a koji se kolokvijalno smatra i najvažnijom socijalnom komponentom SharePoint tehnologije. Upravo ovaj segment konferencije bit će prilika za posjetitelje da se u opuštenoj atmosferi upoznaju i razgovaraju s predavačima, te ostvare kontakt sa ostalim posjetiocima konferencije i dodatno izgrade i učvrste svoju poslovnu mrežu.

Prijavu na konferenciju možete izvršiti odmah, a poseban “early-bird” popust ostvarujete prijavom do 28.10.2012.